Tietosuojakäytäntö

Tämä tietosuojakäytäntö kuvaa Kettu Julkaisut Oy/Kettu Markkinointi:n politiikat tietojesi keräämisestä, käytöstä ja luovuttamisesta, kun käytät verkkosivustoamme (https://www.koirienmaailma.fi) (”Palvelu”). Käyttämällä Palvelua suostut tietojesi keräämiseen, käyttöön ja luovuttamiseen tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Jos et suostu näihin ehtoihin, älä käytä Palvelua.

Voimme muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta ja julkaisemme päivitetyn version Palvelussa. Päivitetty käytäntö astuu voimaan 180 päivän kuluttua sen julkaisusta Palvelussa, ja jatkettuasi Palvelun käyttöä hyväksyt päivitetyn tietosuojakäytännön. Suosittelemme säännöllistä tarkistamista.

Kuinka jaamme tietojasi

Emme siirrä henkilötietojasi kolmansille osapuolille ilman suostumustasi, paitsi rajoitetuissa tilanteissa, kuten alla kuvataan:

  • Mainospalvelut
  • Analytiikka: Edellytämme, että tällaiset kolmannet osapuolet käyttävät meille siirrettyjä henkilötietoja vain siihen tarkoitukseen, johon ne on siirretty, eivätkä säilytä niitä pidempään kuin on tarpeen kyseisen tarkoituksen täyttämiseksi. Voimme myös paljastaa henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin: (1) noudattaaksemme soveltuvaa lakia, määräystä, tuomioistuimen päätöstä tai muuta oikeudellista menettelyä; (2) noudattaaksemme kanssasi tekemiämme sopimuksia, mukaan lukien tämä tietosuojakäytäntö; tai (3) vastataksemme vaateisiin, että Palvelun käyttösi rikkoo kolmannen osapuolen oikeuksia. Jos Palvelu tai yrityksemme yhdistetään tai hankitaan toisen yrityksen kanssa, tietosi siirretään uudelle omistajalle.

Oikeutesi

Lainsäädännön mukaan sinulla saattaa olla oikeus saada pääsy tietoihisi, oikaista tai poistaa ne, saada kopio tietoistasi, rajoittaa tai vastustaa tietojesi käsittelyä, pyytää meitä siirtämään (porttaamaan) henkilötietosi toiselle taholle, peruuttaa meille antamasi suostumus tietojesi käsittelyyn, oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle ja muut asiaankuuluvat oikeudet sovellettavan lain mukaan. Voit käyttää näitä oikeuksia kirjoittamalla meille osoitteeseen myynti@kettumarkkinointi.fi. Vastaamme pyyntöösi sovellettavan lain mukaisesti. Huomaa, että jos et salli meille kerätä tai käsitellä tarvittavia henkilötietoja tai peruuttaa suostumuksesi tällaisten tietojen käsittelyyn tarvittaviin tarkoituksiin, et ehkä pysty käyttämään palveluja, joiden vuoksi tietojasi pyydettiin.

Evästeet ym.

Lisätietoja siitä, miten käytämme näitä ja valintojasi näihin seurantateknologioihin liittyen, löytyy evästekäytännöstämme.

Turvallisuus

Tietojesi turvallisuus on meille tärkeää, ja käytämme kohtuullisia turvatoimenpiteitä estääksemme tietojesi katoamisen, väärinkäytön tai luvattoman muuttamisen hallinnassamme. Ottaen huomioon sisäiset riskit emme kuitenkaan voi taata täydellistä turvallisuutta, emmekä siten voi taata tai vakuuttaa tietojen turvallisuutta, joita lähetät meille, ja teet sen omalla vastuullasi.

Kolmansien osapuolten linkit ja tietojesi käyttö

Palvelumme saattaa sisältää linkkejä muihin sivustoihin, joita emme käytä. Tämä tietosuojakäytäntö ei koske kolmansien osapuolten tietosuojakäytäntöjä ja muita käytäntöjä, mukaan lukien minkä tahansa kolmannen osapuolen ylläpitämän sivuston tai palvelun tietosuojakäytännöt, joihin voi olla pääsy linkin kautta Palvelussa. Suosittelemme vahvasti jokaisen sivuston tietosuojakäytännön tarkistamista. Emme hallitse emmekä ota vastuuta minkään kolmannen osapuolen sivustojen tai palvelujen sisällöstä, tietosuojakäytännöistä tai käytännöistä.

Valitus- / Tietosuojavastaava

Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita sinulle saatavilla olevien tietojesi käsittelystä, voit lähettää sähköpostia valitusvastaavallemme osoitteeseen Kettu Julkaisut Oy/Kettu Markkinointi, Vihdinkatu 6, sähköposti: myynti@kettumarkkinointi.fi. Käsittelemme huolesi sovellettavan lain mukaisesti.