Vihdinkatu 6, 2.krs, Lohja

Tarvikkeita

Peten koiratarvike

PetenKoiratarvike.com on nopea ja luotettava, 100 % suomalainen lemmikkitarvikekauppa. Kauppa tarjoaa yli 10.000 tuotteen valikoiman tarvikkeita ja ruokia koirille, kissoille, hevosille ja pieneläimille. Lisäksi paljon tarpeellisia tuotteita lemmikinomistajille, kuten esimerkiksi vaatteet, turvalaitteet, lahjatavarat, jne. Tuotteet lähetetään 1-3 arkipäivässä. Jatkuvasti vaihtuvia tarjouksia.

Alvar Pet

Alvar Pet on keväällä 2020 aloittanut suomalainen lemmikkialan startup, jonka missio on minimoida koirien hiilitassunjälki. Tarjoamme asiakkaillemme ympäristöystävällistä koiranruokaa,  -herkkuja ja tarvikkeita kotiovelle kuljetettuna joustavalla, jatkuvalla tilausmallilla.  

Vuoden aikana asiakaslaumamme on kasvanut yli kymmentuhatpäiseksi, ja olemme keventäneet suomalaiskoirien hiilitassunjälkeä yhteensä jo 800 000 CO2e-kilon verran.  

  • Uusille asiakkaille tarjoamme 2€ kokeilujakson, eli maistiaispaketin. Maistiaisjakso ei sido jatkotilaukseen.  
  • Alvarin suosituskoneella asiakas löytää koiransa yksilöllisiin tarpeisiin sopivan reseptin ja  ruokintasuosituksen.  
  • Reseptimme ovat eläinlääkärien kehittämiä ja tehty korkealaatuisista, kestävistä pohjoismaisista  raaka-aineista.  
  • Tuotteet ja toimintamme on kompensoitu suomalaisen metsän kiertoajan pidentämiseksi.  Voit tilata tuotteita testiin täyttämällä tämän lomakkeen tai tilaamalla suoraan suosituskoneella. Tervetuloa mukaan Alvarin matkalle kohti nollahiilitassunjälkeä!