Luettavaa

Suomen paras koiraystävällinen ravintola – TOP 10 -listaus

Ylläpito

Ei kommentteja

Kysyimme lukijoiltamme mikä on Suomen paras koiraystävällinen ravintola. Katso alta TOP 10-listaus. Näihin paikkoihin myös tassuväellä on asiaa:

1.Konttiravintola Morton, Helsinki

Äänestyksessä kirkkaasti johtoon kipusi burgereistaan tunnettu merikonttiravintola Morton, joka palvelee asiakkaitaan ympäri vuoden Ruoholahdessa. Mortonin ruokalistalta löytyy hehkutettujen burgereiden lisäksi salaatteja, pienempää naposteltavaa, lounasta sekä perinteistä savolaista mustikkakukkoa. Ja tassuväki kiittää!

  • Ruoholahdenranta 8, 00180 Helsinki

2. Wuffeli, Jyväskylä

Wuffeli on lämminhenkinen koirakahvila Jyväskylän keskustassa. Kahvilassa on runsas salaattipöytä, suolaisia ja makeita herkkuja sekä tietenkin vohveleita, joita tuttavallisemmin kutsutaan wuffeleiksi. Tassuväelle on tarjolla raikasta vettä ja herkkuja.

  • Asemakatu 11, Jyväskylä, 40100 Jyväskylä 

3. Ravintola Myllärit, Tampere

Vanhaan myllyrakennukseen rakennettu ravintola tarjoilee lounasta ja à la cartea aivan Tampere-talon edustalla ja kivenheiton päässä Tampereen rautatieasemalta. Myllärit toivottavat koirakaverit tervetulleiksi!

  • Åkerlundinkatu 4, 33100 Tampere

4. Fiilis Cafe, Turku

Turussa sijaitseva kahvila & bistro on täynnä fiilistä! Tarjolla on vegaanisia gelatoja, pizzaa, keto-herkkuja, pastaa, tapaksia jne. Fiilis Cafe puhuu myös kanakavereiden puolesta, ja on mukana Häkitön Turku -kampanjassa.

  • Kiinamyllynkatu 5 A, 20500 Turku

5. Wanha Pehtoori, Helsinki

Kahvila, kesäkeittiö, terassi, tilausleipomo, ruokaravintola, elämysmaatila – Wanhaa Pehtooria voi kutsua moneksi. Tänne kannattaa eläinrakkaan eksyä!

  • Haltialan tila, Laamannintie 17, 00690 Helsinki

6. Tårget, Turku

Vähätorin reunalla sijaitseva Ravintola Tårgetin kesäterassi on yksi Turun suosituimmista. Kesäterassin lisäksi Tårgetissa voit käydä nauttimassa lounaasta tai illalla hienosta maistelumenusta.

  • Linnankatu 3 A, 20100 Turku

7. Cafe Carusel, Helsinki

Vuodesta 1996 asti Cafe Carusel on ihastuttanut kansaa Helsingin keskustan kupeessa, Kaivopuiston rannassa.  Kahvilasta voit ostaa maukkaita aamupaloja, lounaita sekä oman leipomon herkkuja.

  • Merisatamanranta 10, 00150 Helsinki

8. Nokkalan Majakka, Espoo

Nokkalan Majakka on rantakahvila, jossa pääset nauttimaan tassuväen kanssa upeasta merimaisemasta ympäri vuoden! Ravintolassa nautit laadukkaista kahvilatuotteista, salaattilounaasta ja keitosta tai menun herkullisista annoksista.

  • Nokkalanniemi 2, 02230 Espoo

9. Cafe Vanille, Suomenlinna

Café Vanille tarjoaa kakkukahvit tai vaikkapa höyryävän lohikeiton idyllisen vaaleanpunaisen kahvilan suojissa Suomenlinnassa. Kahvila sijaitsee vain Kivenheiton päästä lauttarannasta!

  • Suomenlinna C 18 III, 00190 Helsinki

10. Cafe Merenneito, Espoo

Viehättävä neljän vuodenajan kahvila Cafe merenneito löytyy Espoosta, meren rannalta. Kahvilan viihtyisä rantaterassi on myös tassukansan kovassa suosiossa.

  • Matinlahdenranta 3, 02230 Espoo

Toptaste on ruoka- ja ravintolamedia, joka tarjoaa ruokadiggareille ajankohtaista tietoa ruokamaailmasta tuomalla esille ravintoloita, tuottajia, keittiömestareita, ruokamaailman taiteilijoilta – tekijät esiin mentaliteetilla. Toptaste toimii verkossa, printissä, somessa ja tapahtumissa. Tuomme esiin ajankohtaisia uutisia ruoka- ja ravintolamaailmasta, tekijöitä, toimijoita, kuumimmat bloggarit, ravintolat ja trendit, ruoka- ja juomatuotantoa unohtamatta.

Olemme ruoka- ja juoma-alan innovatiivinen sisältömarkkinointikumppani. Meidän kauttamme onnistuu lehtinäkyvyys, diginäkyvyys, videot, blogirynnäköt, yritystapahtumat, lehdistötiedottaminen, sisällöntuottaminen ym. Teemme yhteistyötä laadukkaiden mediatalojen kanssa. Kanavinamme lehtituotantoon on mm. Ilta-Sanomat, Glorian ruoka&viini – sekä Kodin Kuvalehti.

Jätä kommentti