Luettavaa

Kyltit – tarrat – teipit ja vaatteet logoilla

Ylläpito

Oletko yrittäjä, jolla on oma liiketila, oma työauto tai omat työvaatteet aina joko liikkeessä tai asiakkaan luona käydessä. Onko näissä kaikissa paikoissa jo nyt oma logosi näkyvillä – tai onko sinulla logoasi digitaalisessa muodossa lainkaan?

Mainosteippaamo Omaoogo Oy auttaa näissä tarpeissa alkaen aivan yksinyrittäjän oman auton ja oman takin teippauksista ja logomerkinnöistä aina satojen paitojen painattamiseen Lohjalta käsin – ja tuotteet matkaavat asiakkaille ympäri Suomea Matkahuollon kuljettamana.

Asiakaslippikset
Työpaidat logoilla
Työtakit logoilla ja teksteillä

Mainosteippaamo Omalogo Oy ei ole mikään iso yritys, mutta olemme tuottaneet tarroja, teippejä, julisteita yms pääkaupunkiseudulle sekä Kirkkonummella, Lohjalle ja Vihtiin – tämä on se pääalueemme. Matkahuollon kautta on tuotteita sitten lähetetty pidemmällekin Suomea.

Logo digitaaliseksi

Nykyään yrityksen logoa tarvitaan entistä useammassa paikassa ja monesti hieman eri kokoisina, ja jopa eri tiedostomuotoisina. Me mainosteippaamo Omalogossa tuotamme sinulle vektorigrafiikka muotoisena oman logosi, joko alusta alkaen kanssasi suunnitellen, tai vanhasta logosta tehden – kysy tarjoustamme, emme ehkä ole halvin, mutta emme kyllä kalleinkaan.

Tarraa ja teippiä autoon – liiketilaan – ikkunaan

Jo pienikin asiallisesti mietitty ja tehty teipaus voi saada paljon aikaiseski – siis myynnillisesti, kun asiakkaat löytävät teidät entistä helpommin.

Kysy tarjousta, on tarpeesi sitten pienempi tai isompi, tarvitset apua nyt tai kesällä, tai joskus tulevaisuudessa. Joskus on hyvä nimittäin suunnitella rauhassa, ennen toteuttamista, ja välillä toteuttaa saman tien – tarpeen mukaan.

Yritys tarvitsee näkyvyyttä

On se sitten yrityksesi huoltoauto, tai oma autosi – oman liikkeesi ikkuna, tai työntekijöiden takkien selkämerkintä logolla – kaikki liittyvät yrityksesi näkyvyyteen ja sitä kautta yrityksesi muistamiseen siinä vaiheessa kun sinun toimittamia palveluita tarvitaan – ja jos tarvitsette digitaalisen alusten markkinointia, siinä teitä auttaa jo vuosikymmeniä markkinointipalveluita toteuttanut ER-tuki ja Kari Oksanen.

Siinä missä Omalogo auttaa yrityksesi reaalinäkyvyyden parantamisessa, ER-tuki auttaa siinä digitaalisessa jalanjäljessä – ja tätä hybridi-markkinointi ja olemista tarvitsee kaikkien yritysten harrastaa nykyään – ei ennen. Hybridimarkkinointi on näin 2020-luvulla toimittaessa käytännössä pakollista, sillä kohta suurin osa tilaajista on Z-sukupolvea, eli täysin diginatiiveja, joille eivät vanhat ja perinteiset tavat enää oikein toimi. Miten teillä asiat ovat nyt, miten teidät löytää Googlesta? Nimellä, tuotteella, palvelulla, kuvalla?

Autoteippaukset pienestä logoteipistä alkaen.