Ajankohtaista

Kotimaisista kodinvaihtajista ulkomailta tuotuihin rescuekoiriin

Ylläpito

Lemmikiksi monirotuinen koira tarjoaa ajankohtaista, faktoihin perustuvaa tietoa ja käytännön vinkkejä monirotuista koiraa harkitseville sekä aiheesta kiinnostuneille koiraharrastajille.

Mitkä asiat yhdistävät ja erottavat monirotuisia koiria ja rotukoiria? Mihin asioihin monirotuisen koiran hankkijan tai omistajan on hyvä kiinnittää erityistä huomiota?

Perehtynyt ja ajankohtainen uutuuskirja Lemmikiksi monirotuinen koira tarjoaa yleistajuista tietoa ja käytännön vinkkejä onnelliseen yhteiseloon monirotuisen koiran kanssa ja vastaa yleisimpiin keskustelua herättäviin kysymyksiin.

Kirjassa käsitellään yleistajuisesti koirien jalostuksen ja kasvatuksen vaikutusta kaikenlaisten koirien käytökseen ja terveyteen, sekä annetaan käytännönvinkkejä siihen, miten valita sopiva koira omaan perheeseen ja miten varautua tulevaan arkeen.

Kirjassa tutustutaan erilaisiin monirotuisiin koiriin: pentuihin, aikuisiin kodinvaihtajiin ja ulkomailta tuotuihin rescuekoiriin. Monirotuisten koirien suosio on kasvanut ja kasvaa edelleen. Kirja purkaa myyttejä ja tarjoaa tervetulleen näkökulman ajankohtaiseen keskusteluun.

Kirjan kirjoittanut Sanna Karppinen on tietokirjailija ja koira-asiantuntija, jonka sydän sykkii yhtä lailla monirotuisille koirille kuin rotukoirille.

Esittelyteksti

Mitkä asiat yhdistävät ja erottavat monirotuisia koiria ja rotukoiria? Mihin asioihin monirotuisen koiran hankkijan tai omistajan on hyvä kiinnittää erityistä huomiota?

Lemmikiksi monirotuinen koira -kirjassa tutustutaan erilaisiin monirotuisiin koiriin aina kotimaisista kodinvaihtajista ulkomailta tuotuihin rescuekoiriin. Lisäksi käsitellään yleistajuisesti koirien jalostuksen ja kasvatuksen vaikutusta kaikenlaisten koirien käytökseen ja terveyteen.

Kirja opastaa juuri sinun perheeseesi sopivan koiran valinnassa ja tarjoaa paljon käytännön vinkkejä, joilla varaudut arkeen oman monirotuisen koirasi kanssa.

Sanna Karppinen on tietokirjailija ja koira-asiantuntija, jonka sydän sykkii yhtä lailla monirotuisille koirille kuin rotukoirille.