Ajankohtaista

Koirille hyvää oloa

Ylläpito

Jouluun on vielä hyvin aikaa, mutta se ei tarkoita, etteikö näin muunakin vuoden aikana, vaikka kesällä voisi tehdä jotain hyvää toisille. Monella meistä on koira, ja ostamme koiralle ruokaa, mistä sitten ostammekaan, mutta mietimmekö sen enempää, mitä tarjoamme koiralle? Alvar Pet on suomalainen koiranruoan toimittaja joka tekee paljon muutakin kuin vain myy koiranruokaa.

Alvar Pet on keväällä 2020 aloittanut suomalainen lemmikkialan startup, jonka missio on minimoida koirien hiilitassunjälki. Alvar Pet tarjoaa asiakkaille ympäristöystävällistä koiranruokaa,  herkkuja ja tarvikkeita kotiovelle kuljetettuna joustavalla, jatkuvalla tilausmallilla.  

Vuoden aikana asiakaslauma on kasvanut yli kymmentuhatpäiseksi, ja Alvar Pet on keventänyt suomalaiskoirien hiilitassunjälkeä yhteensä jo 800 000 CO2e-kilon verran.  

  •  Uusille asiakkaille tarjotaan 2€ kokeilujakso, eli maistiaispaketti. Maistiaisjakso ei sido  jatkotilaukseen.  
  • Alvarin suosituskoneella asiakas löytää koiransa yksilöllisiin tarpeisiin sopivan reseptin ja  ruokintasuosituksen.  
  • Reseptit ovat eläinlääkärien kehittämiä ja tehty korkealaatuisista, kestävistä pohjoismaisista  raaka-aineista.  
  • Tuotteet ja toiminta on kompensoitu suomalaisen metsän kiertoajan pidentämiseksi.  Voit tilata tuotteita testiin täyttämällä Alvar Petin tilauslomakkeen tai tilaamalla suoraan suosituskoneella. Tervetuloa mukaan Alvarin matkalle kohti nollahiilitassunjälkeä!

Mitä Alvar Petin tuotteet ovat

Alvar on täysin suomalainen ja suomalaisten omistama. Yrityksen toiminnasta vastaa tiimi, ryhmä piensijoittajia ja suomalainen pääomasijoitusyhtiö Maki.vc.. Alvarin reseptit ovat kehittäneet tanskalaisen valmistaja Nordic Petcare Groupin tutkimus- ja tuotekehitystiimin asiantuntijat yhteistyössä Alvar Petin oman asiantuntijaeläinlääkärin, lemmikinruoka-alan konkarin, Henna Söderholmin kanssa.

Koiranruoan kotiinkuljetus

Kotiinkuljetukset tehdään kuljetusyhtiön muun jakelureitin yhteydessä kootusti samoille alueille. Yritys käyttää Postia ja Budbeetä (sen toiminta-alueella) kuljetuskumppaneina tuomaan nappulapaketit perille. Kotiin jakelu on ympäristöystävällisempää, kuin koiranruokasäkkien hakeminen jokainen omalla yksityisautollaan. Kävellen, pyörällä, kauppareissun yhteydessä tai muuten harkitusti haettu paketti ei tietenkään lisää kulkemisen päästöjä. Voit siis aina valita toimituksen myös noutopisteeseen.

Oletko sinä jo kokeillut Alvar Petin palveluita, eivät ne ainakaan paljon maksaisi…

(Tämä artikkeli on tehty yhteistyössä Alvar Petin kanssa ja sisältää mainoslinkkejä Alvar Petin palveluihin)