Luettavaa

Etäeläinlääkäri auttaa useissa koiranomistajan huolissa kesällä – kyyn puremasta syytä hakeutua hoitoon välittömästi

Toimittaja

Moni koiran terveyshuoli ratkeaa suoraan etäeläinlääkärikontaktilla, Ifin asiakkaiden etäkontakteista peräti 75 prosenttia selviää ilman käyntiä klinikalla.

– Kesällä etäeläinlääkärikäynnit lisääntyvät huomattavasti, kun lomalaiset liikkuvat paljon mökillä ja muilla kesäreissuilla, kertoo eläinvakuutusten tuotepäällikkö Jori Schiestl.

Etäeläinlääkäripalvelu on kätevä apu koiran oireisiin, kuten oksenteluun, ripuliin, ihottumaan ja haavoihin. Joissain tapauksissa etälääkäri voi tehdä kiireellisyysarvion, esimerkiksi tarvitseeko vastaanotolle lähteä viikonloppuna vai voiko kotona odotella rauhassa seuraavaan arkipäivään.

Kesällä yleisiä ongelmia koirilla ovat myös punkit. Niistä ei yleisesti tarvitse eläinlääkäriin olla yhteydessä lainkaan, jos puremasta ei tule erityisiä oireita.

Kyyn puremasta hoitoon heti

Joissain tapauksissa on tietysti koiran kanssa hoitoon lähdettävä heti. Tällaisia ovat esimerkiksi kyynpuremat, joiden riski on korkeimmillaan juuri loma-aikana.

– Lähes kaikki Ifin korvaamat käärmeenpuremista aiheutuneet vahingot sattuvat touko-elokuussa. Kesän aikana niitä sattuu meillä vakuutetuille koirille kymmeniä, selventää Schiestl.

Vaikka kyynpuremia on mahdoton ennaltaehkäistä, voi koiranomistaja varautua ennalta tutustumalla toimintaohjeisiin, kuinka purematapauksessa toimia.

Ifin eläinvakuutusasiakkaiden käytössä on Firstvet-etäeläinlääkäripalvelu.

Tutustu koiran kyynpureman hoito-ohjeisiin Firstvetin sivuilla

Lähde: If.fi


Muuta mielenkiintoista luettavaa

Outletit – Huippumerkkejä edullisesti

Marimekko outlet ja Halti Outlet tarjoaa mahdollisuuden hankkia huippu tuotteita edullisesti. Näissä myymälöissä myydään ylijäämävarastoja, mallikappaleita ja viime kauden tuotteita alennettuun hintaan. Outlet-ostoksilla voi säästää merkittävästi, kun saa laadukkaita vaatteita, kenkiä ja asusteita huomattavasti normaalihintaa halvemmalla. Laaja valikoima, houkuttelevat alennukset ja arvostettujen brändien saatavuus tekevät outleteista suositun vaihtoehdon shoppailuun. Tutustu myös Iittala outlet myymälään.

Mikä on dropshipping verkkokauppa?

Dropshipping -verkkokauppa on yksi nopeimmin kasvavista liiketoimintamalleista nykypäivän digitaalisessa maailmassa. Dropshipping mahdollistaa yrittäjille verkkokaupan perustamisen ilman tarvetta varastolle, tuotteiden pakkaamiselle tai lähetysten hallinnalle.

Google Pay – Vaivaton ja helppo tapa maksaa ostokset

Google Pay maksaminen on helppoa ja kätevää, kun haluat maksaa ostokset Android-laitteella kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa nopeasti ja vaivatta.

Garmin Venu 2 Plus-GPS-älykello – Soita puheluita ja lähetä tekstiviestejä

Garmin Venu 2 Plus GPS-älykellolla voi soittaa puheluita sekä käyttää yhteensopivan älypuhelimen virtuaaliavustajaa tekstiviestien lähettämiseen, kysymysten esittämiseen, jne. Näiden yhteysominaisuuksien lisäksi Garmin Venu 2 Plus -malliston GPS-älykelloissa on kattavat terveys-, hyvinvointi– ja liikuntaominaisuudet ja paljon muuta.