Ajankohtaista

Cashmiolla vietetään kodittomien eläinten päivää 18.8. – lue Kinuskin tarina

Ylläpito

Kinuski on asunut löytökoiratarhalla Viipurissa nyt kaksi vuotta. Ihmisrakkaana koirana Kinuski toivoo kovasti löytävänsä uuden pysyvän kodin.

Kansainvälistä kodittomien eläinten päivää vietetään sunnuntaina 18.elokuuta. Cashmio on mukana edistämässä löytökoirien elienoloja lahjoittamalla prosentin Suomen markkinoiden tuotoista kodittomien koirien auttamistyöhön Viipurissa. Heinäkuun lahjoitus oli 545 euroa. 

Cashmio on mukana vuoden kestävässä kampanjassa, jossa se lahjoittaa 1 prosentin Suomen markkinoiden tuotosta Viipurin koirat ry:n toimintaan ja avustustyöhön. Lahjoitusvarat käytetään koirien sterilointiin ja löytökoirien elinolojen parantamiseen Viipurin koiratarhoilla. Yksi avunsaajista on Kinuski, joka on asunut koiratarhalla kaksi vuotta. Kinuski kaipaa kovasti omaa ihmistä, joka voisi tarjota sille pysyvän kodin. Lue alta Kinuskin tarina:

”Kaunis punaturkkinen Kinuski on asunut Viipurin tarhalla kaksi vuotta. Se päätyi sinne nälkiintyneenä kuljettuaan jonkin aikaa ulkona yksikseen. Kukaan ei kaivannut Kinuskia, joten se jäi löytökoiratarhalle asumaan.”

Kinuski löytyi kadulta laihassa kunnossa.

”Kinuski on äärimmäisen ihmisrakas ja reipas koira. Kävelyt ovat parasta mitä se tietää ja se melkein ratkeaa innosta, kun pääsee vapaaehtoisten kanssa lenkille.

Tarhalla asuminen on Kinuskille rankkaa, sillä ihmisrakkaana tyttönä se ei mitään muuta haluaisi kuin seurustella ja viettää aikaansa ihmisten parissa. Nauttia lenkkeilystä ja rapsutuksista kainalossa pötkötellen ja unohtaa koiratarhan hälyn.”

Kinuskin mielestä ihmisten seura on parasta maailmassa.

”Koirien paikka ei ole kadulla eikä myöskään kodittomien koirien tarhalla vaan oman ihmisensä vieressä sohvalla ja lenkillä. Sen tietää Kinuskikin ja kerran se karkasi aitauksesta ja juoksi suoraan avonaisesta ovesta suomalaisten vapaaehtoisten autoon. Ehkä jonain päivänä tulee Kinuskin vuoro hypätä luvan kanssa autoon ja jättää tarha taakseen?

Kinuski löytyy Viipurin Koirat ry:n adoptio-ohjelmasta ja se on sirutettu, rokotettu, steriloitu ja valmiiksi tauti- ja rabiesvasta-ainetestattu.”

Tänään jos koskaan ovat rapsutukset omalle eläinystävälle paikallaan. Lue lisää Kinuskista ja lukuisista muista kotia etsivistä koirista Viipurin koirien sivulta. Voit tehdä myös suoran lahjoituksen Viipurin kodittomien koirien ja kissojen hyväksi.