Ajankohtaista

Battery vei koiralauman luentosaliin – “Jonkun piti helpottaa pimeässä ahertavien opiskelijoiden stressiä“

Ylläpito

Ei kommentteja

Monet opiskelijat ovat kovien paineiden alla. Etenkin talven pimeimpinä kuukausina ja tenttijakson kynnyksellä stressitaso voi olla huipussaan. Battery halusi yllättää helsinkiläisopiskelijat positiivisesti ja vei 20 koiraa koululuokkaan. Tempaus on osa Batteryn tuoretta kampanjaa, jossa brändi tuo haaveiden tasolle jääneet teot todeksi.

Batteryn missio on kannustaa ihmisiä tarttumaan toimeen ja toteuttamaan haaveitaan. Uudessa kampanjassa brändi etsii tilanteita, joissa muhimaan jäänyt ajatus hyvästä teosta tai ratkaisua odottavasta askareesta on käytännön tasolla toteuttamatta.

– Meillä ihmisillä on helposti tapana siirtää etenkin hieman työläiltä tuntuvia asioita “sitkun”-tulevaisuuteen, jota ei lopulta koskaan tulekaan. Haluamme Batteryn kanssa tarttua näihin hetkiin ja kannustaa ihmisiä toimimaan. Jos jotain täytyy tehdä, laitetaan toimeksi, Sinebrychoffin Batterysta vastaava tuotepäällikkö Heini Autio sanoo.

Uudessa kampanjassa Battery haluaa löytää tavallisia suomalaisia ja kannustaa heitä arjen keskellä tarttumalla asioihin konkreettisesti. Kampanjan ensimmäisessä vaiheessa saatiin vihiä tarpeesta piristää helsinkiläisopiskelijoita keskellä raskasta opintourakkaa.

– Jokainen meistä on ajatellut ongelman edessä: jonkun pitäis tehdä tälle jotain. Me sitten päätimme olla se joku ja tuoda helpotusta stressaantuneiden opiskelijoiden arkeen. Emme voi tietenkään vaikuttaa isoihin kokonaisuuksiin, mutta halusimme tuoda heille piristystä ja iloa kaamoksen keskelle, Autio jatkaa.

Karvaterapiaa koululuokkaan

Opiskelijat yllätettiin viemällä koululuokkaan 20 koiran lauma. Koirat päästettiin vapaaksi yllättyneiden opiskelijoiden keskelle jakamaan positiivista energiaa ja Battery-tölkkejä, joita oli kiinnitettynä isompien koirien erikoisvalmisteisiin liiveihin.

– Pienempiä koiria emme tietenkään laittaneet kantamaan tölkkejä, Autio kertoo.

– Koirilla on monesti positiivinen vaikutus ihmiskehoon. Yleisesti ottaen eläimen silittäminen vähentää stressiä ja parantaa mielialaa kokonaisuudessaan, koirien rekrytoinnista tempauksessa vastannut eläintenkouluttaja ja Koirakoulu Vision toimitusjohtaja Sari Paavilainen sanoo.

Video koirien vierailusta helsinkiläiskoulussa nähtävissä täältä: https://vimeo.com/389469477/c58b47bb70

Jätä kommentti